Evenimentul Diasporei Offline Adoptă un Vot, Ediția a II-a va avea loc pe 19-20 August în incinta Academiei Tekwill, Chișinău. Toți doritorii de a lua parte la eveniment vor avea nevoie de o înregistrare prealabilă.

Pentru ca înregistrea dvs să fie considerată validă este nevoie să urmăți doi pași simpli: 1. Completarea formularului de înregistrare și 2. Achitarea taxei de participare.

1. Completarea formularului de înregistrare ne va ajuta să estimăm numărul de participanți la eveniment și să vă repartizăm unui grup de lucru la alegerea dvs. Pentru început vă rugăm să accesați formularul de înregistrare AICI. După completarea formularului de înregistrare vă rugăm să vă întoarceți la această pagină și alegeți una din metodele convenabile dvs pentru achitarea taxei de participare.

2. Achitarea taxei de participare. Mai jos găsiți două modalități de achitare a taxei de participare. Taxa de participare este de 15 EUR (include chiria sălii și două pauze de cafea) sau 25 EUR ( include chiriea sălii, trei pauze de cafea și doua prânzuri).

Paypal

Email: ass.gentemoldava@gmail.com

Beneficiar: Associatia Gente Moldava

Mențiune: Pentru OfflineAUV

Transfer bancar

IBAN: IT55K0503502000024570770194

Beneficiar: Associatia Gente Moldava

Mențiune: Pentru OfflineAUV

Codul International: VEBHIT2MXXX